Aloita treeni. Soita 0442706829 / Miia

Valmennuspalvelut

Helpommin tavoitteeseen personal trainerin avulla. Olipa sinulla tavoitteena terveellisten elämäntapojen oppiminen, tavoitteellinen treenaaminen, painonpudotus tai toimintakyvyn säilyttäminen, autamme sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Turvallisemmin tuloksiin

Valmentajan avulla pääset parempiin tuloksiin. Valmentaja opastaa, suunnittelee ja seuraa harjoitteluasi sekä kannustaa matkalla kohti päämäärääsi. Salillamme valmentajana toimii Miia, jonka vahvuuksia ovat pysyvään elämäntapamuutokseen valmentaminen, motivointi sekä psyykkinen valmentaminen. Olet tervetullut treenaamaan salillemme myös oman valmentajasi kanssa. 

Toteuta tavoitteesi

Jokainen tavoite on toteutumisen arvoinen! Tutustu personal trainer -palvelujemme hinnastoon ja tilaa mieleisesi paketti. Otamme sinuun piakkoin yhteyttä!
Katso PT-hinnasto

Seniori, ylläpidä toimintakykyäsi

Ikääntyessä ihmisellä korostuu lihasvoiman, tasapainon ja liikkuvuuden merkitys. Seniori, meillä sinun on helppoa ja turvallista ylläpitää ja parantaa toimintakykyäsi. Otamme ohjauksessa huomioon mahdolliset perussairautesi tuomat haasteet ja rajoitteet.

Minä olen apunasi

Olen Miia Luokkala, kuntosaliyrittäjä ja valmentaja. Kiinnostukseni hyvinvointiin, liikuntaan ja terveyden edistämiseen saivat minut opiskelemaan liikunnan ammattitutkinnon Vuokatin Urheiluopistossa. Olen Urheiluopistojen hyväksymä personal trainer. Ennen tätä suoritin Urheiluopistojen kuntosalivalmennuksen peruskoulutuksen. Olen myös psyykkinen valmentaja ja sairaanhoitaja AMK sekä opiskelen parhaillaan seksuaalineuvojaksi.

Pidän ihmisten kohtaamisesta ja haluan auttaa jokaista omassa tavoitteessa eteenpäin. Haluan rohkaista ihmisiä löytämään liikunnan ilon ja mielekkyyden! Itselleni liikunta on avain jaksamiseen ja hyvinvoinnin kokemukseen. Liikun monipuolisesti huolehtimalla sekä kestävyys- että lihaskunnosta. Joskus on tarpeen treenata kovaa, toisinaan tekee hyvää keventää ja antaa tilaa rauhallisemmille harjoituksille.

Oma tavoitteeni on terve, vahva ja liikkuva keho. Kannustan ihmisiä luomaan itselleen arvopohjaisen tavoitteen, joka on mielekäs ja motivoi harjoittelemaan. Kun tietää, mitä haluaa, on helpompaa lähteä rakentamaan suunnitelmaa kohti tavoitetta.
M & V Hertteli
044-2706829
asiakaspalvelu@vahvaote.fi
y-tunnus: 2830549-8
Seuraa meitä somessa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram