Aleksi - Kuukauden Otelainen

Kuntosalilla käynti tuli aikoinaan aloitettua sen takia, kun piti saada armeijaan kuntoa kohotettua. Sillä tiellä oikeastaan ollaan edelleen, nyt treeni on vaan järkevämpää kuin nuorempana ja myös oikeanlainen ruokavalio on tullut mukaan kuvioihin.

Yleisesti omana tavoitteena on aina ollut olla isompi, voimakkaampi ja lihaksikkaampi eli parempi versio itsestä. Tällä hetkellä pääpaino on kuitenkin voimassa jota haluan lisää, aikaisemmin olen treenannut lähinnä bodaustyyppisesti. Muistan, kun saliharjoittelun aloitin, niin oma paino oli 63 kg ja tällä hetkellä se on 96 kg. Jotakin siis on tullut saatua aikaiseksi. Tässä vähän ennen joulua tuli oltua dieetillä ja pudotettua painoa 7 kg, mutta nyt taas on tarkoitus saada lisää massaa.

Monesti sitä tulee sokeaksi omalle kehitykselle, kun näkee itseään päivittäin mutta vanhojen kuvien vertailu nykykuntoon kertoo paljon. Ja tämähän on pitkän tähtäimen hommaa; itselle elämäntapa, jota ilman en olisi minä. Ruokavalio selkeytyi paljon, kun palkkasin oikean PT:n avuksi. Enää ei kaupassa käydessä tarvitse miettiä mitä syö, kun kaikki on jo valmiina mielessä.

Nyt kun uusi sali tuli, tilat on uusittu ja uusia laitteita tullut, niin treenimotivaatiokin on korkealla. Kiitos Miialle ja Veikolle viihtyisästä salista ja hyvästä asiakaspalvelusta, jonka vuoksi salille on aina mukava tulla!