Kuntosali keskellä kaupunkia

VAHVA OTE tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kuntosaliharjoitteluun niin laitteilla, vapailla painoilla kuin toiminnallisen treenin välineilläkin. Kuntosalimme tarjoaa myös yksilö- ja pienryhmävalmennusta, ryhmäliikuntaa ja juoksuryhmiä.

VAHVA OTE jatkaa Oulaisten Kuntopisteen tiloissa aivan Oulaisten ydinkeskustassa. Nyt uusien yrittäjien toimesta remontoidut kuntosalitilat ovat entistä viihtyisämmät ja nykyaikaisemmat. Tarjoamme Sinulle treeniympäristön, jossa viihdyt ja joka innostaa kehittymään. Meillä on hyvä ja kannustava ilmapiiri treenaamiselle!

Kuntosalille pääset ympäri vuorokauden avainkortilla. Miia on paikalla maanantaista perjantaihin aukioloaikoina ja iltaisinkin, mutta parhaiten tavoitat paikanpäältä klo 12-15. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Tarjoamme myös hierontaa ja kinesioteippausta harjoittelutyönä.

Monipuoliset kuntosalilaitteet

Avainkortilla kuntosali avoinna 24/7

Saat meiltä myös valmennuksen

Tiesitkö tämän kuntosaliharjoittelusta?

Lihaskunto- ja kuntosaliharjoittelu sopii kaikille. Lihaskuntoharjoittelu lisää voimaa, parantaa ryhtiä ja vähentää esimerkiksi niska-hartiaseudun ongelmia. Se antaa uusia elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia ja usein parantaa työssäjaksamista. Hyvä lihaskunto ennaltaehkäisee monia tuki- ja liikuntaelinsairauksia sen lukuisista muista terveyshyödyistä puhumattakaan. Kuntosalillamme voit tehdä muun muassa voimaharjoittelua, parantaa kestävyyskuntoa sekä huolehtia palautumisesta ja kehonhuollosta.