TIEDOTE TIETOSUOJA-ASETUKSESTA

Tietosuoja -asetus astui voimaan 25.5.2018. Yrityksellämme on asiakasrekisteri.

Asiakkaiden antamia henkilötietoja (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) säilytämme kulunvalvontajärjestelmässä, yrityksen tietokonelevyasemalla ja muistitikulla sekä laskutusasiakkaiden tietoja laskutuspalvelujärjestelmässä. Paperille kirjoitettuja sopimuksia (pt-sopimus, vuosi- ja kuukausijäsenyys, yritysyhteistyösopimus) säilytämme asiakkuuden ajan ja hävitämme ne asianmukaisesti asiakkuuden päättyessä. Asiakkaalla on oikeus nähdä tietonsa kuntosalilla ja oikaista virheelliset tiedot.

Tietojen käsittelystä, säilyttämisestä ja hävittämisestä vastaavat Miia ja Veikko Hertteli.

Yhteystiedot: Keskuskatu 6 86300 Oulainen p. 044-2706829 asiakaspalvelu@vahvaote.fi

Tietoja käytetään kuntosalin kulunvalvontaa ja laskutusta varten sekä markkinointiin max 4x/vuosi. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Asiakastiedot hävitetään asiakkaan pyynnöstä ja viimeistään vuoden kuluttua asiakassuhteen päättymisestä. Tiedot asiakastietojen käsittelystä, säilyttämisestä ja hävittämisestä löytyvät yrityksemme kotisivulta www.vahvaote.fi sekä kuntosalin ilmoitustaululta. Lisätietoja saat halutessasi p. 044-2706829.

M & V Hertteli
044-2706829
miialuokkala@outlook.com
y-tunnus: 2830549-8
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram